Ons werk

All/
Contact ons

Nog meer uit jouw bedrijf halen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of kom een keer op de koffie. We vertellen je graag hoe wij jouw bedrijf nog beter in beeld kunnen zetten.

Review

Bastian van Insect reclame heeft onze huisstijl gecreëerd naar volle tevredenheid van onze zijde. Zijn persoonlijkheid, kennis en vakmanschap spreken mij erg aan. Bastian denkt mee en draagt creatieve ideeën aan waar wij als bedrijf ons voordeel mee hebben gedaan. Kortom no-nonsens,  duidelijkheid en goede aftersales! Om deze redenen kiezen voor wij voor Insect reclame als zaken partner. more ..

Easy fit / Fit line

INSECT Reclame Duidelijk, Helder en No-Nonsense! Eindelijk een bedrijf welke dit waarmaakt. Als kleine ondernemer heb je veelal geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit. Het komt vaak voor dat je overdag geen tijd hebt om over reclame activiteiten na te denken. Insect Reclame sluit hier goed op aan. Overdag, in de avond of zelfs in het weekend zijn zij bereikbaar om bijvoorbeeld kort te brainstormen. Vervolgens zijn er maar weinig woorden nodig om hetgeen besproken is uit te werken zoals bedoelt. Last but not least kom je niet voor verrassingen te staan. De rekening sluit exact aan met de offerte. more ..

Van Hilst Administraties en Belastingadvies

Insect reclame is een bedrijf met een “no nonsense cultuur” en duidelijke communicatie. Bastian heeft goed naar mijn wensen geluisterd met het ontwerp van het logo en website, ben hier zeer tevreden mee. Insect reclame komt altijd met vooruitstrevende concepten waardoor ATgraphix zich onderscheidend kan presenteren. Kortom, doordat Bastian goed luistert naar de klant resulteert dit in een concept wat goed aansluit bij mijn markt! more ..

AT Graphix B.V.

Ondernemer 'pur sang', eindelijk iemand die de taal van de klant spreekt. Weet gevoel te vertalen in visualiteit, wat leid tot resultaat. Creëert zo vertrouwen en maakt samen met de ondernemer/klant letterlijk slagen naar een hogere level qua beleving, uitstraling en professionaliteit van het bedrijf. Visie, tact, onderscheidend vermogen, gewaagd, en no-nonsens; sleutel woorden voor insect reclame.Kortom een bedrijf die 'snapt' hoe marketing en commercie vertaalt dient te worden in de huidige tijd.

more ..

Drankenhuys Bergmans B.V.

`Een Fijn Bedrijf!' Geen gedoe, niet moeilijk doen, altijd een oplossing en altijd in voor een flinke uitdaging. Insect reclame weet mijn creaties altijd uitstekend uit te werken naar een prachtig product en komt altijd met bijzondere en nieuwe ideeën. En met onze slogan 'het hoeft niet praktisch te zijn, als het maar mooi is' weet hij ook altijd wel raad.   Kortom: Prima  om mee te werken, staan 24/7 klaar en gelukkig is Bastian altijd in voor een geintje! more ..

Rules fashion

Insect reclame is een bedrijf waar “kan niet” niet bestaat. Voor alles heeft men een oplossing en daarnaast heeft Insect een geweldige service. Wij zijn erg tevreden over het meedenken vanuit Insect om onze producten naar een hoger niveau te tillen. Wanneer men het druk heeft weet men toch tijd te maken voor de klant en dat is waar een klein bedrijf groot in kan zijn. Kortom: kwaliteit, service en klantvriendelijkheid zijn begrippen die Insect Reclame uitstekend omschrijven!

more ..

Ebode electronics B.V.
< >