Magento webshop

Als u online succesvol wilt worden met een nieuwe of bestaande webshop, dan is Magento de aangewezen software om uw doel te bereiken. Dit open source e-commerce pakket biedt een enorme hoeveelheid features waarmee u het maximale uit uw webwinkel kunt halen. Bij Insect Reclame helpen wij u graag met het ontwikkelen en onderhouden van een winstgevende Magento webshop. Geheel ingericht naar uw wensen en met ongelimiteerde mogelijkheden.

 


DE PLUS PUNTEN VAN MAGENTO

 

Bouw Magento

Bouw MagentoOm mee te gaan met de nieuwste ontwikkeling van het internet bouwen wij de Magento shop op HTML5/CSS3 dit om er voor te zorgen dat uw webshop goed zichtbaar is op alle apparaten, nog beter vindbaar word in de zoekmachines en dat de webshop een stuk sneller laad, door dat de code opbouw in HTML5/CCS3 niet meer zo complex is.

 

Magento is schaalbaar

Magento schaalbaarDit houdt in dat u snel en eenvoudig met uw webwinkel kunt starten. Magento groeit gewoon met u mee en is, in tegenstelling tot andere pakketten, volledig aan te passen aan al uw behoeften en ideeën. Zo laat u uw webshop zonder zorgen meegroeien met uw ambities. Met Magento hebt u gewoon de ultieme e-commerce oplossing in handen en samen met Insect Reclame maakt u uw webwinkel tot een succes!

 

Met magento scoort u in de zoekmachines

Magento ZoekmachinesMagento is zoekmachine vriendelijk opgebouwd en levert een uitstekende vindbaarheid in Google op. Een webwinkel wordt immers pas succesvol als deze goed gevonden wordt op het internet. Bovendien hebt u met Magento helemaal zelf de controle over de meta data, URL’s en inhoud van uw webwinkel. Met een Magento webshop wordt een groot aantal zoekwoorden en beschrijvingen automatisch ingevoerd door de standaard modules. Daarmee bespaart u enorm veel tijd.

 

Meerdere webshops? Geen probleem!

Meerdere webshops?Met de multi-store functie van Magento kunt u meerdere webshops en websites vanuit één administratieve applicatie opzetten en beheren. Dit biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van één product databank voor verschillende webshops. Het grote voordeel van meerdere webwinkels is vooral dat u de inhoud, het productaanbod en de vormgeving volledig af kunt stemmen op de doelgroep. Koppel heel eenvoudig al uw webwinkels en laat ze onderling communiceren.

 

Extensies die uw webshop uitbreiden

magento ExtensiesWij adviseren Magento mede vanwege de honderden extensies waarmee u uw webshop eenvoudig kunt uitbreiden. Met een extra betaalmethode, een blog, een nieuwsbrief systeem, een slider, of een automatische cross-sell functie verhoogt u de functionaliteit van uw webwinkel enorm. Het merendeel van deze extensies is beschikbaar via Magento Connect. Er zijn extensies waarvoor betaald moet worden, maar er zijn ook talloze handige en leuke uitbreidingen die gratis te downloaden zijn.

 

Redis Cache

Magento Redis CacheRedis versnelt niet een beetje, maar zelfs in extreme mate, waarbij websites tot wel 80% sneller kunnen opereren dan tevoren. Hoe dat kan? Redis kun je beschouwen als extra server. Alle belangrijke data worden opgeslagen en na aanvraag direct door Redis aangegeven. Zonder onnodige wachttijden, door rekenwerk voor de webserver. En wanneer een server niet elke keer opnieuw hoeft te calculeren, bespaart dat een hoop tijd! Een site wordt hierdoor merkbaar sneller, waarbij de back-end van jouw site tot 60% versneld kan worden en de front-end tot 20%. En dat wordt geprezen. Door bezoekers én Google. Neem contact op voor de mogelijkheden

 

Varnish Front-end Cache

magento Varnish Front-end CacheMeer snelheid en daaruit vloeiend meer omzet – wie wil dat nu niet? Varnish Cache biedt uitkomst voor websites uit ieder genre. Zoiets als Varnish Cache wordt ook wel een ‘cache’ genoemd: het is een tool die kan worden ingezet bij een WordPress, Magento en Joomla website/webshop, waarmee iedere website in een handomdraai razendsnel wordt. Lees waarom snelheid zo belangrijk is voor Google, en daarmee jouw conversie en ontdek wat Varnish Cache een pareltje maakt voor elke online onderneming. Neem contact op voor de mogelijkheden

 


 

FUNCTIONALITEIT MAGENTO

Het pakket biedt u als ondernemer flexibiliteit en volledige controle over uw webshop.

Zo is Magento zoekmachinevriendelijk opgebouwd en is het mobiel toegankelijk. Dankzij deze software wordt het mogelijk om een kleine of grote webwinkel te realiseren, waar uw klanten comfortabel en veilig online kunnen shoppen. Een aantal andere functionaliteiten van Magento zijn:

Magento

 • klant-, order- en productbeheer
 • analyse en rapportage
 • product browsing
 • terugkerende betaalprofielen
 • uitgebreide marketingmogelijkheden
 • Catalogus management
 • Verzending en verzendkosten naar eigen smaak aanpassen

 

 

 

EDITIES VAN MAGENTO

Magento is beschikbaar in diverse edities. Welke versie van Magento het beste bij u past, hangt bijvoorbeeld af van het aantal producten dat u in uw webshop wilt verkopen. Snel starten met een kleinschalig webwinkel kan met Magento Go. Hebt u zeer specifieke eisen waarvoor u maatwerk nodig hebt? Dan is Magento Community waarschijnlijk de beste optie. De meest uitgebreide versie is Magento Enterprise. Onderstaand meer over de diverse mogelijkheden.


MAGENTO COMMUNITY

MagentoDe Magento Community editie is uitermate bruikbaar wanneer u een professionele en succesvolle webshop wilt managen. Deze versie is beschikbaar onder de Open Source Licence 3.0. Magento Community biedt u zeer krachtige marketingtools, een klant- en voorraadbeheer systeem, meerdere talen, verzendmogelijkheden en diverse betaalmethoden. Bovendien kunt u met deze editie meerdere webshops beheren met één back-end. Wilt u meer weten over deze versie? Neem dan contact op met Insect Reclame.

> Gratis
> open Source
> CMS
> Vraag naar de mogelijkheden
> Meer informatie


MAGENTO ENTERPRISE

Magentobezoekers, of u wilt beschikken over talloze extra mogelijkheden? Hebt u behoefte aan maximale flexibiliteit, service en beveiliging? Dan is Magento Enterprise de ideale editie voor u. Profiteer van omzet verhogende maatwerk modules zoals beloningspuntensystemen, klantsegmentatie en gerichte product targeting. Insect Reclame is duidelijk, helder en no-nonsense en dat maakt ons uw perfecte Magento partner.. Voor Enterprise betaalt u aan Magento $15.550 per jaar.

> Veel extra features
> Extra beveiliging
> Betere perfomance
> Volledig support van Magento 24/7
> Meer informatie


 • Budget
 • Storeviews - 1
 • Community
 • Template
 • Investering v.a. € 1.500
 • Basic
 • Storeviews - 2
 • Community
 • Template
 • Investering v.a. 3.500
 • Personal+
 • Storeviews - 1
 • Community
 • Maatwerk ontwerp
 • Investering v.a. € 5.000
 • Personal++
 • Storeviews - 1
 • Enterprise
 • Maatwerk ontwerp
 • Investering v.a. € 25.000

Contact opnemen