Linkbuilding, een effectieve methode om hoger in Google te ranken

Het achterliggende profiel van een webpagina is zonder twijfel belangrijker dan het gedeelte dat u op uw scherm ziet. Toch start een goede website op de webpagina’s zelf. Het zichtbare gedeelte van uw website geldt als fundament voor uw website (de zogenaamde on page SEO). Hieronder vallen goede teksten, een goede interne link structuur, een correcte paginastructuur en een technisch snelle website. Indien deze zaken op orde zijn kunt u starten met het opbouwen een off page linkprofiel.

Wat is linkbuilding nu precies? Google redeneert, simpel gezegd, als volgt: indien een website veel verwijzingen (links) krijgt vanuit andere websites dan zal de informatie op de ontvangende website belangrijk zijn voor andere mensen. Men heeft tenslotte een link hierheen geplaatst. Omdat Google een informatiedeler is waarderen zij deze website hoger en stijgt deze in Google! Dit is een zeer simplistische uitleg van het principe van linkbuilding!

Het creëren van deze kwalitatieve links is echter een complexe en tijdrovende bezigheid waar veel ondernemers gewoonweg de tijd niet voor nemen of hebben. Door met ons samen te werken haalt u off page SEO techniek en specialistische kennis in huis. Wij zorgen ervoor dat uw website hoger komt in de organische zoekresultaten van Google.

Na een grondige analyse van uw website en profiel starten we met het aanleggen van een gedifferentieerd linkprofiel. Een dergelijk profiel bouwt men gestaag en kwalitatief op.

Omdat wij graag laten zien wat de effecten zijn ontvangt u, wekelijks en kosteloos, een transparant rapport de posities van uw zoekwoorden in Google.

LBP-Pie-Chart-2

Meer informatie?

Wil je meer weten, heb je nog vragen of wil je gewoon even praten over de mogelijkheden? Neem rustig even contact op voor het maken van een afspraak.

Contact ons