App ontwikkelen

Wie een product op de markt wil brengen, moet tegenwoordig alle zeilen bijzetten om te voorkomen dat het product verdrinkt in het hedendaagse brede aanbod. Om dat te voorkomen kunt u een uitgebreide marketingcampagne lanceren, maar reclames maken is duur en niet iedereen heeft genoeg geld om zo’n campagne op poten te zetten. Een interessante en relatief voordelige manier om een product of dienst meer identiteit te geven, is een app ontwikkelen.

Verschillende besturingssystemen
Er zijn tegenwoordig meerdere besturingssystemen. Dat maakt een app ontwikkelen wat ingewikkeld, maar zeker niet onmogelijk. Een Windows Phone app moet werken met Windows 8. Een iPhone app moet compatibel zijn met het besturingssysteem van Apple. En dan zijn er nog de Android apps, die speciaal worden ontwikkeld voor Android, het besturingssysteem van Google. Daarnaast is er nog een vreemde eend in de bijt: de iPad app.

Multifunctionele software
Een smartphone app is in feite niets meer dan een klein stukje software. Een van de bekendste Windows Phone apps is bijvoorbeeld de ING-app, waarmee gebruikers online hun bankzaken kunnen regelen. Die app is ook beschikbaar als Android app en iPhone app. Over het algemeen geldt dat er van een smartphone app een speciale Android app, iPhone app en Windows Phone app is. Dat u dus drie versies moet maken van dezelfde smartphone app lijkt misschien vervelend, maar is in de praktijk weinig problematisch.

Ook voor tablets
Naast de Windows Phone app, de iPhone app en de Android app is er ook nog de iPad app. De iPad is net iets anders dan een smartphone, maar de essentie is hetzelfde. Het is fijn dat een iPad app in principe hetzelfde als een normale smartphone app is. Een iPad app ontwikkelen is dus een leuke extra die u weinig tot geen moeite kost.

Meerwaarde
Om meer identiteit voor uw product te ontwikkelen, kunt u dus gebruikmaken van de laatste smartphonetechnologie. U kunt bijvoorbeeld een speciale nieuwsapplicatie maken die geïnteresseerden en belangstellenden informeert over uw product. U kunt ook denken aan een applicatie waarmee klanten op hun gemak door uw assortiment kunnen bladeren. Zo worden ze tijdens een saaie busrit of lange treinreis blootgesteld aan uw producten, wat vanzelfsprekend de kans verhoogt dat u iets verkoopt. U bent bij Insect Reclame aan het juiste adres voor elke soort app.

app123

Contact ons