Adwords specialistgoogle-partner-logo

Als er op internet wordt gezocht naar het product of de dienst die u verkoopt, dan wilt u uiteraard dat uw website zo hoog mogelijk in Google komt te staan. Dan hebt u een betaalbare en efficiënte manier nodig om online te adverteren, zodat u veel nieuwe bezoekers op uw website krijgt. Dit kunt u doen met Google Adwords, een online advertentiesysteem waarmee u helemaal zelf kunt bepalen met welke zoekwoorden uw advertentie wordt gevonden. Hebt u geen tijd of onvoldoende kennis in huis om hiermee succesvol aan de slag te gaan? Als ervaren Adwords specialist zijn wij dan de perfecte partner om deze werkzaamheden voor u uit te voeren.

Realisatie en optimalisatie

Als Adwords specialist zorgen wij voor een doordachte woordenlijst en een rendabele reclamecampagne waarmee u echt in Google gaat scoren. Er kunnen binnen Google adwords bovendien allerlei metingen worden uitgevoerd. Zo is bijvoorbeeld in kaart te brengen waar de bezoekers van uw website vandaan komen en hoe vaak uw advertentie wordt aangeklikt. Alle meetresultaten gebruiken wij weer als input om campagne steeds verder te optimaliseren. U kunt bij Insect Reclame kiezen uit drie voordelige pakketten. Of u nu gaat voor brons, zilver of goud, met onze Adwords specialist wint u altijd. Neem geheel vrijblijvend eens contact met ons op om te ontdekken welk Google adwords pakket het beste bij uw onderneming past.

Meer informatie

Gratis Analyse van uw AdWords Campagne

Heeft u momenteel één of meerdere Google Adwords campagnes lopen? Twijfelt u aan het effect van uw advertenties? De AdWords specialisten van Insect Creatieve Media verbeteren uw resultaten.

Brons

€ 300,- / per maand

Enmalig opzetten van uw account incl.

 • Optimalisatie campagne incl.
 • Maandelijkse prestatie overzicht incl.
 • Conversie meting excl.
 • Google Display netwerk excl.
 • Google kliktegoed € 170,- per maand
 • Incl. eerste maand € 75,- gratis Google kliktegoed
 • Eenmalige opzetkosten campagne € 200,-

Goud

€ 1.200,- / per maand

Enmalig opzetten van uw account incl.

 • Optimalisatie campagne incl.
 • Maandelijkse prestatie overzicht incl.
 • Conversie meting incl.
 • Google Display netwerk incl.
 • Google kliktegoed € 320,- per maand
 • Incl. eerste maand € 150,- gratis Google kliktegoed
 • Eenmalige opzetkosten campagne € 200,-

Haal maximaal rendement uit uw reclamebudget

U moet uw Google Adwords advertenties per klik afrekenen. De prijs van deze klik wordt vastgesteld door een ingenieuze methode van vraag en aanbod. Hoe algemener het zoekwoord is dat u hebt ingesteld, hoe hoger de prijs is die u ervoor moet betalen. In dit systeem kunt u altijd zelf bepalen hoeveel u maximaal per klik wilt uitgeven. Daarnaast hebt u de mogelijkheid om een dag budget in te stellen. Is dit budget eenmaak bereikt, dan komen uw advertenties die dag niet meer in beeld. Het is bij deze manier van adverteren van groot belang om helder in beeld te brengen met welke zoekwoorden u gevonden wilt worden.

Met een Adwords specialist komt u verder

Bij online verkoop gaat het gaat er om dat u de klanten bereikt die op zoek zijn naar uw producten of uw diensten. Met een goede Google adwords campagne van onze Adwords specialist haalt u veel meer rendement uit uw reclamebudget. Wij zetten een account voor u op, selecteren de beste zoekwoorden en maken uw advertenties. Van uw Adwords specialist ontvangt u maandelijkse een rapportage waarmee u volledig op de hoogte wordt gehouden van de resultaten van uw Google Adwords campagne. Wij doen er gewoon alles aan om uw website zo succesvol mogelijk te laten zijn. Dan kunt u zich volledig wijden aan een steeds groter wordend klantenbestand.

Neem contact op