Fotografie

U hebt een onderneming die wel wat meer aandacht kan gebruiken van uw huidige en potentiële klanten . En u hebt ondertussen ook al een aantal trucs gebruikt die menig reclamebureau zo uit zijn mouw schudt, maar de klanten lopen de deur nog steeds niet plat. Wat kunt u doen om uw bedrijf toch nog dat beetje extra te geven? Nou, u kunt fotografie overwegen. Dat is een wellicht wat ondergewaardeerde marketingtechniek die, mits goed uitgevoerd, uw klanten met open mond achterlaat.

Product fotografie
Een eenvoudig voorbeeld van wat fotografie voor uw onderneming kan betekenen: maak van alle producten die u verkoopt een foto en rangschik ze uw website of in een catalogus. In plaats van een gortdroge lijst met afkortingen die geen mens begrijpt, krijgt uw klant nu een mooie lijst voor ogen met blitse foto’s. Drie keer raden welke klant geïmponeerd naar huis gaat… Uw product en fotografie gaan uitstekend samen: met product fotografie kunt u uw producten veel minder alledaags maken.

360 graden fotografie
Verkoopt u iets abstracters, zoals halffabricaten voor glasfabrieken? Dan is fotografie nog steeds een waardige marketingtechniek. U kunt bijvoorbeeld gebruikmaken van 360 graden fotografie. Daarmee krijgt uw klant uiteindelijk een bijzonder panoramisch inzicht in de locatie van uw foto. Zelfs minder indrukwekkende locaties, zoals een plantenkas, worden dankzij 360 graden fotografie omgetoverd in een spectaculaire verkenningstocht. Vanzelfsprekend komt 360 graden fotografie in een digitale omgeving het beste tot haar recht.

Virtuele tour fotografie
Heeft uw onderneming een enorm warenhuis of showroom? Dan is voor uw klant heel leuk wanneer die een kijkje achter de schermen kan nemen. Daar is virtuele tour fotografie zeer geschikt voor. De fotograaf maakt een serie foto’s van een bepaalde locatie, precies op zo’n manier dat de foto’s later achtereenvolgend een soort rondleiding geven van de locatie. Virtuele tour fotografie is ook zeer bruikbaar voor makelaars; wat is er immers leuker dan alvast digitaal door een nieuwe woning wandelen?

Daarom Insect Creatieve Media
Of u nu op zoek bent naar product fotografie, 360 graden fotografie of virtuele tour fotografie, met Insect Creatieve Media als uw marketingpartner kunt u rekenen op flink wat extra klanten. Laat u verrassen door de kracht van fotografie!

Contact ons