Folders en brochures

De visie van uw bedrijf overbrengen naar de klant, dat is waar wij voor staan. Zonder overbodige poespas, franjes of langdradige teksten. Met duidelijke folders en brochures, treffend geschreven en voorzien van beeldende fotografie of illustraties. Ons team staat garant voor doelgerichte communicatie in een vormgeving die perfect bij uw imago past. We denken met u mee en werken originele concepten uit tot bijzondere producten, waarmee u zich positief kunt onderscheiden van de concurrent.

Opvallend en effectief
Naast een goede website en gebruik van social media zijn folders en brochures nog steeds onmisbaar in de hedendaagse marketing. Het zijn immers perfecte communicatiemiddelen om een boodschap bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen. Of het nu gaat om folders om uit te delen op een beurs of om een uitgebreide brochure over uw organisatie, bij ons bent u gewoon aan het juiste adres.

Wij regelen het van A tot Z
Wij adviseren u niet alleen over het formaat, de opmaak en de papiersoort van uw folder of brochure. Het volledige traject wordt door onze vakmensen tot in de puntjes verzorgd. Behalve voor drukwerk kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor digitale brochures. Deze kunt u versturen via e-mail, of beschikbaar maken via uw website of webwinkel. Via handige hyperlinks in een digitale folder kunt u de klant gericht sturen naar passende aanbiedingen op uw website.

Alleen het beste resultaat telt
Via de post of interactief. Op welke manier u uw doelgroep ook wilt bereiken, onze creatieve mogelijkheden en energie zijn onbegrensd. U vindt in ons bureau absoluut een partner die met u op één lijn zit als het gaat om effectieve communicatie. En daarbij verliezen wij uw budget niet uit het oog. Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor het overtuigende bewijs.

Contact ons