Belettering

Heeft u wel eens van signing gehoord? De kans is groot van niet, want marketingexperts strooien dit woord niet bepaald in het rond. De term is een verzamelnaam voor een verscheidenheid aan technieken waarbij een boodschap wordt overgebracht via letters en symbolen. Eenvoudig gezegd drukt u grote letters en plaatjes af op de muur van bijvoorbeeld een museum. Wanneer u uw onderneming echt in de schijnwerpers wilt zetten, kunt u gebruikmaken van een speciale vorm van signing: belettering.

Een groot bericht
U komt bedrukte oppervlakken vaker tegen dan u denkt. Sterker nog, bedrukte oppervlakken zijn bijna overal om ons heen te vinden. Wie wel eens over de snelweg rijdt, komt continu een van de bekendste vormen van signing tegen. Die vindt u namelijk gewoon op vrachtwagens en bestelbusjes. Of u nu “De Vries Transport” of een gigantische fruitmand op een vrachtwagen laat afdrukken, het zijn allebei simpele voorbeelden van belettering. U kunt van die techniek gebruikmaken om een paar woorden (of in speciale gevallen een korte tekst) eenvoudig en efficiënt onder de aandacht van uw doelpubliek te brengen.

Zeg het met woorden
Belettering heeft een belangrijk voordeel dat andere technieken niet hebben: eenvoud. Hoewel de techniek achter belettering vrij complex is, is het basisprincipe eenvoudig. U stuurt Insect Creatieve Media het ontwerp van de reclame en wij drukken het voor u af op een oppervlak, of dat nu een achterklep is of een flatgebouw. Een boodschap die normaal gesproken weinig pit heeft, kan op een andere oppervlakte en in een andere omgeving opeens in het oog springen en mensen die de boodschap zien inspireren. In de wereld van belettering geldt: woordkeus is alles. Denk dus goed na over wat u wilt laten bedrukken en met welke woorden u dat wilt laten doen.

Inspiratie
Vindt u het lastig om zelf een ontwerp voor uw reclame te maken? Insect Creatieve Media kan het gehele ontwerpproces voor u doorlopen, zodat u dat niet hoeft te doen. Ook voor andere technieken die onder signing vallen, bent u bij ons aan het juiste adres. Met Insect Creatieve Media is het bedrukken van welk oppervlak dan ook een koud kunstje.

Contact ons